Tips til at lave madplan

Bøger Luca har læst, og kan anbefale.

Luca er ikke så vild med at læse bøger. Hun kan ikke overskue det, hvis der står for meget på siderne, og bogen bliver for tyk. Hun gider heller ikke læse rigtige ‘pigebøger’. Det skal enten være noget, hvor hun kan lære noget, bøger der handler om sjove drenge eller seje piger, og så skal det være sjovt, krimiagtigt eller fantasy. Det vigtigste er dog, at bogen fanger hendes interesse. Hun er vild med historierne, og vil gerne både lytte eller have læst op, da hun så slipper for selv at læse.

Bøger Luca har læst, og kan anbefale:

Bubbi serien af Morten Münster og Merlin P. Mann 

Serien er spændende og virkelig sjov. Den handler om Bubbi, som er en talende hund, der bor hos Morten og Rita. Bubbi kan godt lide Rita, men er pænt ond overfor Morten. Bubbi vil nemlig gerne bestemme selv.

Morten Münster har skrevet bøgerne med en god humor, og denne humor har hunden Bubbi også fået. Jeg kunne især godt lide bog 3, da der kommer en ny hund med i handlingen. Det gør bogen endnu sjovere. Bøgerne har flotte tegninger, og man kan sagtens læse 3. bog, selvom man ikke har læst første bog.

Bubbi kommer på nogle vilde eventyr, og kan ikke helt undgå, at rode sig ud i noget ballade med mange forskellige mennesker.

Jeg vil anbefalde serien til både drenge og piger, som ser youtube. Fra 1o år.

Bubbi serien af Morten Münster og Merlin P. Mann fra Peoples Press ♥♥♥♥♥

Håndbog for superhelte serien af Elias & Agnes Våhlund

Jeg kan virkelig godt lidt serien. Den er fyldt med spænding, og hovedpersonen er både venlig og sej. Hun er skoleelev om dagen og superhelt om natten. Hun får alle dem der mobber til at stoppe op og tænke sig om, og hjælper dem med at blive bedre mennesker igennem bøgerne. Og så redder hun selvfølgelig også byen op til flere gange.

Bøgernes sider er lavet som en tegneserie, og det kan jeg rigtig godt lide. Det bliver nemmere og mere overskueligt for mig at læse, og med de mange billeder kan jeg også bedre forestille mig hvad der sker i historierne.

Bagerst i alle bøgerne står der, hvad man skal gøre, hvis man bliver moppet, eller kender nogen der bliver det.

Jeg vil anbefalde serien til piger, som også kan lide at læse drengebøger. Fra 9 år.

Håndbog for superhelte serien af Elias & Agnes Våhlund fra Peoples Press ♥♥♥♥♥

ROBLOX kom ind i spillets verden af Alexander Cox

Jeg kunne godt lide at få en masse information om spillet, da jeg spiller det tit. Alexander Cox der har skrevet bogen, er god til at forklare, og billederne som er vist sammen med teksten, gør det endnu nemmere at forstå.

Hvis emnet interesserer mig, kan jeg rigtig godt lide at lære nye ting, og jeg har lært en masse nyt her. Jeg har blandt andet fundet ud af, hvem der har lavet spillet, og hvordan det hele er startet, og det synes jeg, er spændende.

Roblox er en spilleverden, hvor der findes mange forskellige spil. Bogen er sat op på samme måde. Hver gang man bladrer til en ny side, er det som at komme ind i en ny verden.

Jeg vil anbefalde bogen til både drenge og piger, som spiller Roblox. Fra 11 år.

ROBLOX kom ind i spillets verden fra Alvilda ♥♥♥♥♥♥

Anmeldt af Luca 11 år.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at lave madplan