Engangsudstyr er udskiftet

9 idéer til hjemmelavede værtindegaver

I vores overflodssamfund er det svært at finde gaver, som folk virkelig har brug for. Ofte køber man selv det man mangler, eller bytter det man får. Derfor synes jeg, at det bliver lidt hyggeligere med oplevelser eller hjemmelavede gaver. Så her kommer mine bud på hyggelige hjemmelavede værtindegaver.

  1. Cookies i en flaske. Find en flaske med en bred hals og kom ingredienserne i én ad gangen, så de ligger i lag, og det ser pænt ud.
  2. Opbevaringskrukker. Opbevaring kan man aldrig få nok af. Find nogle konservesdåser. Pynt dem og lav smarte låg af Hama perler.
  3. Hjemmelavede skrubbesalt. Find en lukket krukke evt et syltetøjsglas. Hæld groft salt ned i krukken. Overhæld med økologiske olie så det lige dækker. Rør rundt så det er godt blandet.
  4. Saltede mandler i glas. Find et flot glas, og lav nogle lækre saltede mandler. Det kan de fleste lide.
  5. Cocktailgave. Brug et syltetøjsglas og put en dåse cola ned i det. Bind en snor om glashalsen og bind et sugerør og en lille 5 cl rom i snoren på siden af syltetøjsglasset.
  6. Bogmærker. Ta nogle billeder evt af dig selv, eller dine børn. Print dem ud, og laminer dem. Klip dem ud, når de er blever lamineret, og bind en snor i toppen.
  7. Vaskeklude. Strik dine egne vaskeklude. Strikkede klude er meget mere lækre at bruge.
  8. Juletræ i glas. Find et syltetøjsglas med låg, og et lille juletræ fra julekassen. Klister juletræet på indersiden af låget, og skru derefter glasset på, så glasset vender på hovedet. Det bliver så fint.
  9. Krydderurter. Plantes i dåser. Sæt et lille mærke på, med hvilke krydderurt du har plantet.

Har du idéer til hjemmelavede værtindegaver eller andre gaver, så giv gerne lyd i kommentarfeltet nedenfor.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Engangsudstyr er udskiftet