Sommerfugleklanen af Troels M. Palshof

Engangsudstyr er udskiftet

Jeg arbejder stille og roligt på at udskifte mit engangsudstyr med genanvendelige og langtidsholdbare alternativer. Jeg bruger 3 vatrondeller om dagen, hvilket vil sige 1095 stk om året, som bare bliver smidt ud. Det giver derfor god mening at bruge økologiske bomuldsrondeller, som kan bruges igen og igen. Intet spild og ingen affald.

De er perfekte til at fjerne makeup med, da de er bløde og behagelige omkring øjnene. De har også en stor og god størrelse, så jeg kan nøjes med at bruge 1 til begge øjne. Jeg bruger dem også til at fordele skintonic rundt i ansigtet.

Rondellerne kan vaskes i maskinen sammen med håndklæder og klude på 60 grader. Ved køb kommer de i en lille vaskepose. Det kan være en fordel at bruge den, så de små rondeller ikke forsvinder imellem de store håndklæder.

Har du mod på det, kan du også selv hækle dine bomuldsrondeller.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfugleklanen af Troels M. Palshof