Weekendcocktails

Moroccanoil

Mit hår er meget tørt, og det har det altid været. Det bliver nemt elektrisk, og står ud til alle sider. Når det regner, krøller det op, og jeg får afrokrøller. Faktisk er jeg vild med afrokrøller, men kun de ægte. Har jeg lige fået lyse striber i håret, bliver det også voldsomt tørt. Kort sagt, det er ofte ret ustyrligt. 

Nu har jeg fundet mirakelmidlet mod mit ustyrlige hår, Moroccanoil.

Hår2

Den kan anvendes både som styling og pleje i kombination med andre produkter. Moroccanoil kan anvendes i både tørt og vådt hår. Perfekt til at tæmme ustyrligt hår eller til at pleje tørre spidser. Den giver glans, og gør håret blødt. Elektriciteten forsvinder fuldstændigt, og håret bliver, hvor det skal. Olien absorberes med det samme af håret, så det ikke mærkes fedtet på nogen måde. Moroccanoil er det bedste produkt, jeg nogenside har brugt til mit hår, og jeg har prøvet en del.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendcocktails