Majbøger

Curlicue cream fra Maria Nila

Jeg vil helst bruge veganske produkter, og giver dem også ekstra opmærksomhed, hvis jeg prøver nogle nye. Jeg vil gerne støtte op om bæredygtighed og naturen, men virker de ikke efter hensigten, bruger jeg også almindelige produkter, altså ikke bæredygtige produkter.

Maria Nila er et svensk firma, der laver veganske produkter, og arbejder for at beskytte naturen og dyrelivet. De er involveret i forskellige projekter, og har givet donationer til non-profit organisationer der arbejder mod en bedre og mere dyrevenlig verden.

Jeg vasker hår hver anden dag, og den dag jeg ikke gør, er mit hår ret uterligt. For at tæmme det bruger jeg først cream heat spray også fra Maria Nila (tjek link nedenfor). Den får håret til at falde lidt til ro og på plads. Derefter bruger jeg denne curlicue cream, som samler håret og fjerner elektriciteten. Jeg bruger den primært i spidserne. Disse 2 produkter er perfekte at kombinere. Krøller har brug for fugt og pleje, og det får de her.

Cremen har en dejlig blød konsistens, og får de tørre spidser til at se sundere ud. Jeg synes, at cremen giver den bedste effekt i tørt hår, men den er faktisk beregnet til vådt hår. Jeg krammer det godt op, og det gør, at mine krøller bliver fremhævet rigtig fint. Cremen er dejlig, og har en lækker naturlig duft.

Jeg har prøvet mange styling produkter, og de 2 ovennævnte i kombination, virker i mit hår, og er helt klart mine favoritter lige nu.

Curlicue cream fra Maria Nila ♥♥♥♥♥

Hvis du kunne lide dette produkt, kan du også prøve:

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majbøger