Stalker af Lars Kepler

Stalker af Lars Kepler

Jeg har lige afsluttet “Stalker” af Lars Kepler. Bogen er på 616 sider, og var spændende fra begyndelsen og hele vejen igennem. Den var helt fantastisk, ja det er hele serien. “Stalker” er 5. bind i serien om Joona Linna. Den var så barsk og uhyggelig beskrevet, at jeg ikke har turdet læse den færdig, når der var mørkt.

Stalker

Stalkeren filmer sine kvindelige ofre igennem vinduerne, imens de klæder sig af, og ligger videoerne på youtube lige inden mordene. Rigskrim er længe på bar bund, og da Joona Linna pludselig genopstår fra de døde, bliver han sat ind, for at de kan løse gåden.

Jeg bliver meget overrasket, da morderen bliver afsløret. Det havde jeg ikke gættet, og da jeg læser bogens sidste linjer, bliver jeg så overrasket igen. Jeg satser stærkt på, at der kommer en bog nummer 6, for jeg vil ha`mer`.

“Med lyset tændt kan en stalker se dig udefra, men med lyset slukket kan du ikke se, hvem der allerede er indenfor”. Citat fra bogens bagside.

Denne serie er absolut et Must Read!

Stalker af Lars Kepler fra Gyldendal ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stalker af Lars Kepler