Udstilling med Hornsleth hos Randers Kunstmuseum

Middagstallerkner af bambus

Jeg bor med to drenge. Den ene er jeg gift med, og den anden har jeg født. De er begge to gode til at smadre ting, og vores 12 middagstallerkner en nu reduceret til 4. Så i min søgen efter et nyt bæredygtige alternativ, har jeg fundet disse bambus tallerkner. Jeg vidste ikke engang, at man kunne få tallerkner lavet af bambus.

De er lavet af naturlige, pressede og bionedbrydelige bambusfibre. Materialet er genanvendeligt, øko-venligt og fødevaregodkendt.

I vores køkken findes der en blanding af nye fine sager, gamle ting og få bæredygtige. Jeg har især en stor svaghed for de nye bæredygtige produkter, som alle har et flot rustikt look. Jeg kan godt lide idéen om at mikse forskellige stel, og med det bæredygtige føler jeg, at vi byder naturen indenfor.

Tallerknerne mærkes som en helt almindelig hård plastiktallerken, dog mere ru. De er fine at spise af, og så tåler de opvaskemaskine.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstilling med Hornsleth hos Randers Kunstmuseum