Kartoffelfrikadeller
Kartofler er gode til mange ting, bland andet frikadeller, fordi stivelsen får farsen til at hænge godt sammen. I denne opskrift er kartoflerne den primære ingrediens, så har du en rest kolde kartofler, der skal gøres lidt mere interessante, er det oplagt at lave kartoffelfrikadeller. De er nemme at lave, og de er overraskende lækre. Jeg er vilde med dem både varme og kolde, og her har jeg lavet en linse-bulgur-salat til.
500 g kogte kolde kartofler (gerne med skrald)
50 g rasp
En stor håndfuld persille
1 lille tsk. salt
Peber
Raspolie til stegning
Mos kartoflerne med en gaffel, eller blend dem med en stavblender. Bland de mosede kartofler med rasp, finhakket persille, salt og peber.
Tag klumper af farsen med en ske, og tryk dem flade på panden.
Steg frikadellerne i rigeligt olie ved middel varme, til de er gyldne på hver side.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu