21 måder at spare på strømmen

Losing it serien af Cora Carmack

Cora Carmack har skrevet denne trilogi, som er helt fantastisk, og som er fyldt med hjertevarme og humor. Hun er en New York Times og USA Today bestsellerforfatter, og hendes bøger er oversat til mange forskellige sprog. Serien er New Adult, hvilket betyder, at genren ligger mellem ungdomslitteratur og voksenlitteratur. Her er karaktererne mellem 18 år og 25 år, og voksenlivet er lige startet. Det bliver både akavet og pinligt, når hovedpersonerne skal finde vej i kærligheden.

Cora Carmack bor i Austin, Texas, elsker at skrive, se Netflix og rejse rundt i verden.

Serie består af følgende bøger:

  1. Som stjernerne står
  2. Som sendt fra himlen
  3. Som du ser mig

Som stjernerne står #1

Vi følger Bliss og hendes forestillinger om, at skulle have sex, og det forbudte og pirrende forhold til Garrick. Om hvordan hun stille og roligt prøver at give slip, føle og leve i nuet, i stedet for at kontrollerer og analyserer alt. Vennerne fra collegelivet og bedstevennen Cade. Historien er underholdende, humoristisk, romantisk og sexet.

Den forbudte kærlighed driver plottet, og man ønsker ikke at stoppe læsningen. Historien er skøn allerede fra start, og formår at holde en tryllebundet til slut. Gnisterne slår vildt mellem Bliss og Garrick, og jeg elsker at følge med i, hvordan de bliver mere og mere tiltrukket af hinanden.

Som sendt fra himlen #2

Max får uventet besøg af sine forældre. De ved, hun har en kæreste, og vil gerne møde han. Problemet er, at Max’s kæreste er en rå rockmusiker, og bestemt ikke den søde og venlige type. De ved ikke, at Max er en anden, når hun ikke er sammen med dem. Hun er vild i tøjet og fyldt med tatoveringer. Max er bange for, at hendes forældre vil slå hånden af hende, hvis de får indsigt i hendes hemmeligheder.

Cade vil gerne være skuespiller, men jobbene er små. Så da Max henvender sig til ham for, at spørge om han vil spille hendes kæreste, siger han ja.

Forældrene kommer, og skuespillet glider så godt, at Max’s forældre hopper på den. Desværre går det så godt, at forældrene vil se Cade igen i juleferien. Imens skuespillet står på, bliver det mere og mere ægte for Cade og Max. Problemet er bare, at Max skubber dem, hun kan lide væk, og Cade lader dem, han holder af gå. Og så er de iøvrigt heller ikke hinandens typer.

Vi møder Bliss og Garrick et par gange i denne bog. Jeg elsker, når vi møder gamle hovedpersoner som bipersoner i nye bøger. Så får de historier, som man ikke har lyst til at afslutte, lidt længere levetid. Ligesom i Anne og det franske kys – serien.

Det gode ved bogen er, at både Cade og Max går efter deres drømme, selvom opgaven kan virke noget uoverskuelig. Det koster dem blod, sved og tårer, men de gør det alligevel.

Som du ser mig #3

Spændingerne mellem Hunt og Kelsey opbygges gennem hele bogen, og er så intense, at jeg næsten kan mærke de antændte gnister på siderne. Jeg er vild med deres personlige historier, som langsomt arbejder sig frem med blod, sved og tåre. Forfatterinden skriver så forførende, at jeg ønskede mig med på eventyret, og at jeg var lidt yngre.

Det som jeg elsker, ved denne serie er, at vi i første bog hører om Bliss, som er hovedpersonen, og hendes ven Cade og veninde Kelsey. Nummer 2 bog er tilegnet Cade, og her er Bliss og Kelsey bipersoner. 3. og sidste bog er Kelseys, og Bliss er biperson.

Når man elsker bøgerne, er det fedt, at historien ikke ender efter en bog men, at man lige får et lille glimt af de andre hovedpersoner igen. Anna og det franske kys – serien er skrevet på samme måde, og det er jeg ret vild med.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 måder at spare på strømmen