Efterskolelisten

Junibøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra People’s & Lotte Elmann Wegner//

Juni måneds bøger er begge af danske forfattere, så denne litterære rejse kommer til at foregå mest i Danmark. Gør dig klar til en måned fyldt med spændende og medrivende læseoplevelser fra to af Danmarks litterære stemmer.

Budbringeren af Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm er en kendt dansk forfatter, hvis bøger ofte udspiller sig i hendes hjemby Aarhus. Hun har skrevet den berømte serie om journalisten Dicte Svendsen, som også blev lavet til en tv-serie. Denne bog er i modsætning til mange af hendes andre bøger ikke en krimi, men en kærlighedsroman. “Budbringeren” er en stand-alone historie, og det bliver spændende at læse med.

Alt ændrede sig af Lotte Elmann Wegner

Lotte Elmann Wegner skriver fængslende fortællinger om menneskelige relationer og komplekse følelser. Hun har skrevet bøgerne “Er her nogen?” & “Livet du efterlod”, som du kan læse anmelder af her og her. Du kan også læse et forfatterpostkort, jeg har modtaget fra hende her. Hendes værker tilbyder spændende og medrivende læseoplevelser, og jeg glæder mig til denne nye historie.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterskolelisten