Majmål

Majbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha Forlag//

Jeg ser frem til at læse denne serie. En forfatter af romantic comedy i superstjerneklassen er lige noget for mig. Og hvad er bedre end at holde ferie i Cornwall og besøge et marked, hvor man kan købe alt fra grøntsager og krystaller til kaffe og meget andet?

Velkommen til Ferra Lane Marked af Nicola May

Nicola May er en superstjerne inden for romantic comedy. Hun har skrevet sytten romantiske romaner, som alle har ligget på Kindles bestsellerliste. To af hendes bøger har vundet priser på Festival of Romance, og en anden er blevet kåret som ugens e-bog i The Sun. Hver bog i denne serie introducerer en ny hovedperson, og i den første bog følger vi Kara Moon på det livlige Ferry Lane marked ved Cornwalls kyst.

Stjernehimlen over Ferry Lane Marked af Nicola May

Bøgerne i denne serie har de smukkeste forsider, som gør, at jeg allerede føler mig indlevet i historien, selv før jeg er begyndt at læse. Dette er den anden bog i serien, hvor vi vender tilbage til Ferry Lane marked, og denne gang følger vi Star Bligh, der ejer en succesfuld smykkebod.

Regnbuen ender ved Ferry Lane Marked af Nicola May

Nicola May er blevet kaldt Englands ‘usynlige bestsellerforfatter’, fordi hendes bøger ofte topper bestsellerlisterne uden omfattende mediedækning eller promovering. Dette indikerer, at hendes historier virkelig rammer læsernes hjerter. Den tredje og sidste bog i trilogien om Ferry Lane marked har den kendte regnbuemaler Glanna Pascoe i hovedrollen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majmål