Majmål

Majbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Politiken, People’s & Alpha//

Så går turen til landet Assuldúr, hvor jeg skal møde Orker. Bagefter rejser jeg ud i den virkelige verden til Ceylon i Sri Lanka, og til sidst skal jeg en smuttur til Sverige for, at finde en morder. Tre spændende rejser, der ikke kan være mere forskellige.

Safirenken af Dinah Jefferies

Dette er anden bog, jeg skal læse af Dinah Jefferies. Første bog som hedder Tedyrkerens hustru, var en anderledes og meget interessant bog, og jeg sad klistret til siderne for, at finde ud af hvad der foregik. Den sluttede nemlig med noget af et twist. Det bliver spændende, om denne historie også kan noget.

Dagen er nær af Ninni Schulman

Endnu en svensk krimidronning er på tapetet. Denne bog er 7. bind i hagfors serien, men kan læses selvstændigt. Den eneste bog jeg har læst i denne serie er bind 6 Når tiden går i stå. Jeg vil helst læse serier fra starten af, men et afslutningsbind kan også noget.

Jeg er Saga af Silja Okking

Silja Okking er kendt som tv-vært på børneprogrammer, men har også skrevet bøger til børn. Jeg er Saga, er første bind i en fantasyserie, med referencer til diverse spil og fortællinger. Silje er selv ambassadør for Dansk Fantasy, og bruger sin fritid på at spille Dungeons and Dragons. Så mon ikke nogle af referencerne går den vej.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majmål