Aprilmål

Påskeskattejagt – Gratis glæder for børn

Vi har haft en dejlig påske, men vi har også været ramt af sygdom. Matti har været snot forkølet i en uge, og jeg er ramt af en halsbetændelse, der ikke rigtig gider forsvinde igen. Men heldigvis har vi haft besøg af Påskeharen. Luca tror ikke på Påskeharen, men jeg er i tvivl, om Matti gør, og derfor fortsætter vi spillet.

Så Påskeharen var forbi med et skattekort og gemte mange påskeæg i haven. For at klare opgaven og få sit påskeæg, skulle børnene finde alle påskeæggene, som havde et tal og et bogstav. Så skulle de skrive det rigtige bogstav i det rigtige felt på skattekortet, og når de så havde alle bogstaverne, og gættet hvad der stod på kortet, fik de deres påskeæg.

Luca er vild med chokolade, og får altid kinderæg, men Matti spiser ikke chokolade, eller i hvert fald kun meget meget lidt, så han får karameller.

Kommer Påskeharen forbi hos jer?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilmål