Losing it serien af Cora Carmack

Alt er ladesiggørligt af Marie Forleo

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Falco //

Jeg elsker bøger om management og ledelse, og derfor er denne bog udvalg. Forfatteren er selv entreprenør og CEO, og hjælper iværksættere og ildsjæle med at tage styringen i deres eget liv. Desuden strøg bogen direkte ind på New York times bestsellerliste, og Oprah Winfrey mener, at Marie Forleo er næste generations ‘thought leader’.

Har du brug for motivation til at starte egen virksomhed, få styr på økonomien, eller klare en svær udfordring, skal du lære Marie Forleo at kende. Hun mener, at alt er ladesiggørligt, og giver helt konkrete råd og værktøjer til, at det kan lykkedes lige præcis dig.

Bogen byder på alt lige fra personlige oplevelser, til anekdoter fra andre mennesker og historier fra Tv udsendelser.
Maria Forleo skriver tydeligt, så alle kan forstå det, og er verdensmester i at motivere.

Det er længe siden, at jeg har læst så motiverende og positiv en bog. Måden den er skrevet på, gør mig glad, mens jeg læser den. Marie Forleo mener, at alle har et forudbestemt potentiale, og at man skylder sig selv og verden, at udnytte det til fulde. Jeg er helt på Maries side, og jeg syntes, at alt det hun siger, giver så meget mening for mig.

Det handler som vanens magt. Hvis du føler, at du ikke kommer nogen vegne, er det sikkert fordi, at dine vaner stopper dig. Og alle undskyldningerne om dårlig økonomi, det passer dårligt lige nu, hvad hvis det ikke lykkedes, tiden og ydmygelserne, er Marie på forkant med. For det kræver, at du ændrer din overbevisning, og kan du ændre den, kan du ændre alt.

Det kan være små drømme som at komme på et kursus, eller store drømme som at starte en virksomhed. Find ud af hvad du inderligt ønsker dig, gå efter det, og stå inde for dine vælg. Hold også altid øjne og øre åbne, for måske finder du det næste skridt på din rejse ved et tilfælde.

Marie gør også op med perfektionismen (hvilket jeg lider lidt under). Den kan bremse dig på mange områder, og så kræver den tid. Men vil du lave fremskridt, bliver du nød til at ligge perfektionismen på hylden. Og hvis det er vigtigt nok, så finder du tiden til det.

Denne bog er fyldt med guldkorn, og giver dig idéer til, hvordan du skal navigere på din vej, til det du drømmer mest om. Bogen kommer til at stå fremme her hos mig, så den kan minde mig om, at alt er ladesiggørligt, og jeg vil helt sikkert også læse den igen.

Husk at dine problemer er dine egne, du kan ikke skylde skylden på din mor.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Alt er ladesiggørligt af Marie Forleo ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Losing it serien af Cora Carmack