Wakeup Copenhagen i København - Danmark

Hemp Eye Cream fra TONYMOLY

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Tonymoly//

Med alderen er mit øjenområde blevet et større fokus. Jo ældre vi bliver, jo tørre bliver huden, og har derfor brug for masser af pleje og fugt. Jeg har ofte poser under øjnene, og kan til tider også syntes, at jeg ser lidt mørk ud. Desuden er de fine linjer også blevet tydeligere. Derfor er jeg begyndt at pøse lidt ekstra øjencreme på i hele øjenområdet, efter brug af serum og dagcreme for, at give godt med fugt.

Jeg dupper cremen på, og finder den perfekte mængde ved at prøve mig lidt frem. For meget øjencreme kan føre til hævet hud omkring øjnene.

Cremen indeholder flere gode ingredienser fx. Niacinamid, som viser gode resultater på tørhed, manglende elasticitet, forstørrede porre, rynker og linjer. En super god ingrediens som huden tager til sig. En anden god ingrediens er Glycerin, som er med til at tilføre huden fugt, og gøre den blød. Og så er der hampfrøolien, som beroliger og beskytter huden.

Jeg syntes, at cremen er lækker. Den har en cremet konsistens, og trænger hurtigt og let ind i huden. Den føles fugtgivende og plejende, og huden virker blødere efterfølgende. Den er også god for poserne under under øjnene og de sorte rander. Den virker godt efter hensigten på min hud.

Desuden er produktet vegansk.

Hemp Eye Cream fra TONYMOLY ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wakeup Copenhagen i København - Danmark