Januarbøger

Januarmål

Nyt år og ny måned. Godt nytår i øvrigt.

Det bliver begrænset, hvad der kommer til at ske i denne måned. Min mand Jens skal opereres i foden, og ligge på langs i 8 uger, hvilket betyder, at jeg får alle kasketterne på derhjemme, i hvert fald januar ud. Så kan jeg jo håbe på, at han kan begynde at bevæge sig lidt rundt derefter. Så månedslisten er ret overskuelig her i januar.

Jeg var på juletur i Aalborg med min dejlige veninde Stine, og det var virkelig skønt. For første gang oplevede jeg juletovet med de små boder, karrusellen og Pariserhjulet. Vi var også en tur på strøget og spiste frokost på Café Min Olivia.

Luca og jeg besøge Ree Park, da jeg havde læst, at man kunne komme ind for kun 50 kr. pr. mand. Men så skulle man heller ikke regne med, at alle dyrene var ude, så de kunne ses. Og det var ganske rigtigt. Turen var hyggelig, men det var ikke mange dyr vi så. Vi så et par store dyr, men mest små, og hele savannen lå øde hen.

Jeg var til julefrokost med mine kollegaer på Restaurant Skovbakken i Randers. Vi havde en fantastisk fest, og jeg dansede hele aftenen, hvilket jeg elsker. Maden var dog knap så lækker, og musikken kunne også have været bedre, men alt i alt en festlig aften.

Vi fik hverken bagt Lucia boller eller lavet småkager. Jeg fatter ikke, hvor december måned blev af.

I Januar måned vil jeg følgende…

  • Fejre min fødselsdag.
  • Planlægge vinterferie.
  • Træne min ankel op til at gå nogle flere ture.
  • Bygge et natbord af Dublo klodser til Matti. Vi har en del, men er i tvivl, om der er nok.
  • Opsige diverse apps og tjekke kontoudtog for trækninger til deslige, som jeg ikke burger længere, eller ikke er nødvendigt. Tænker at der ligger en solid besparelse.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i januar måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januarbøger