Julekalenderen af Siri Østli

Limited Edition Good Fortune fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Good Fortune body cream og body shower er en skøn limited edition nyhed fra den nye kollektion af sjælfulde produkter fra Rituals, der er designet til at pleje dit velvære.

De nye dufte er patchouli og mandarin. Patchouli har en mild duft af noter af træ, og bruges flittigt som ingrediens i Indiens kærlighedseliksirer. Den er afbalancerende, og giver jordforbindelse. Mandarin duften har en skøn indvirkning på humøret, og citrusduften er frisk og indbydende. Disse dufte kombineret i produkterne fra Good Fortune emmer af velvære og positive følelser.

Jeg har før skrevet om produkterne, dog med andre dufte. Creamen har den lækreste konsistens, og er dejlig at smøre på. Gelen omdannes til skum, når den kommer i kontakt med vand, og er silkeblød og lækker på kroppen.

Jeg har været glad for disse produkter længe, som er mine favoritter året rundt. De er gode, fugter godt og gør huden både blød og rar. Disse limited edition udgaver har den smukkeste røde julefarve, og pynter på et hvert badeværelse. Og duften er som altid i top.

Limited Edition Good Fortune fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderen af Siri Østli