3 Sheet masker du skal prøve

Jul i boghandlen af Jenny Colgan

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Cicero//

Jenny Colgan kan altså bare noget med bøger. De er så hyggelige, at man bare vil flytte ind i dem. Her skal jeg opholde mig i en boghandel hele december, hvilket jo er et skøn scenarie. En familievirksomhed skal holdes i live, men familieudfordringerne står i vejen, og det kan kræve et julemirakel, at få det hele løst.

Carmen arbejder i et Storcenter, som skal lukke. Hun ved ikke helt, hvad hun skal stille op, men hun ved i hvert fald, at hun ikke vil flytte hjem til sin perfekte søster Sofia, og hendes perfekte liv i Edinburgh. Søsteren har det på samme måde med Carmen. Hun kan ikke holde hendes sarkasme og ynk ud. Det er dog moderens største ønske, at de to søstres forhold bliver bedre, og det er jo jul.

Sofia tilbyder Carmen husly mod, at hun vil være barnepige for hendes to piger, og hjælper til i byens boghandel, som i øvrigt er ved at gå konkurs. Hun har jo butikserfaring, og elsker bøger, og med et større mirakel kan det ske, at hun kan få boghandlen på rette kurs igen.

Carmen falder godt ind i boghandlens trommerum. Hun får pyntet til jul, køber bøger ind, og holder oplæsninger for børn og signeringer. Og får tilmed et godt og hyggeligt forhold til ejeren.

På hjemmefronten er Carmen blevet glad for sine 2 niecer, men forholdet til søsteren er lidt sværere at arbejde med, og hun tvivler på, at det nogenside lykkedes.

Skøn og hyggelig julehistorie i de dejligste omgivelser. Boghandlen er julepyntet, har et elektrisk tog i vinduet og masser af julebøger på disken. Det der faktisk gør historien ekstra god er, at man på Cicero’s Instagram kan se en video med Jenny Colgan, der står udenfor den fine blå boghandel. Det er altså gennemført, og den er så fin julepyntet.

Carmen er en finurlig figur. Hun drømmer om prinsen på den hvide hest, men han kommer ikke af sig selv. Så hun vælger den første og bedste, som viser hende interesse, i stedet for at gå efter ham hun i virkligheden er interesseret i. Dog lærer Carmen, at mænd ikke forstår et hint, og har brug for rigtig meget hjælp til, at indse, at de kan få det, der er lige foran dem.

Jeg har det faktisk lidt svært med ynk. Carmen er utilfreds med, at søsteren bor i et perfekt hus, har et godt og velbetalt job, har 2 børn, venter sig, og en mand i sit liv. Men det er jo ikke Sofias skyld, at Carmen har droppet sine studier, og ikke har fundet en mand eller et velbetalt job og bolig. Ynk og selvmedlidenhed er ok til en vis grænse, men her syntes jeg, at Carmen går lige over stregen.

Jeg elsker historien om Carmen og de 2 niecer. Den er så dejlig at læse. Carmen er i starten ikke interesseret i børn, og da slet ikke i, at skal bruge sine penge på gaver og oplevelser til dem, hvilket de er meget uforstående overfor. Heldigvis kan alt ændre sig. For jo mere Carmen lærer pigerne at kende, jo mere kommer hun til at elske dem, og kan slet ikke forestille sig endnu en jul uden dem.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Jul i boghandlen af Jenny Colgan ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Sheet masker du skal prøve