Vintereventyret af Sarah Morgan

3 Sheet masker du skal prøve

//Reklame – Gave fra Polhem Denmark//

Siden jeg fik børn, er det gået ned ad bakke med mine ansigtsrutiner, da jeg har været træt, og bare hoppet i seng, uden at tænke på afrensning og andet. Nu efter mange år, har jeg følelsen af, at det endelig går den rigtige vej og, at det er på vej op igen. Det jeg har forsømt mest, er ansigtsmasker, fordi det er lidt mere krævende.

Så blev jeg introduceret for sheet maskerne, som er hurtige og nemme at bruge, og det gør hele seancen lidt mere overskuelig. De er ansigtsformede, fyldt med en masse lækkert fugtgivende serum, og kan bruges 1 gang. Det er iøvrigt en perfekt kalendergaveidé.

Jeg har prøvet 3 forskellige sheet masker:

LuLuLun Precious Sheet Maske

Fugtmaske til ældning og tør hud med langsigtede resultater. Den stikker lidt i huden, hvilket for mig er positivt, og er helt duftfri. Den skal kun sidde på 5 til 10 minutter.

Den er lidt lille ved øjnene, men ellers sidder den godt. Den kan nemlig rettes til ved kæberne, hvor der er klippet et hak ind i begge sider.

Der er masser af væske i den, men huden føles alligevel lidt stram lige efter brug. Efter noget tid, begynder huden dog alligevel, at føles blød og dejlig.

LuLuLun Precious Sheet Maske ♥♥♥♥♥

The Ritual of Namaste Glow anti-ageing sheet maske

Masken indeholder anti-aging serum, der giver huden intens fugt. Det er en meget velduftende fugtighedsmaske, der er godt gennemvædet.

Masken er dog lidt svær at få til at sidde ordentligt, så brug lidt tid på at glatte den godt ud, inden du sætter dig til rette. Den skal sidde i 15 til 20 minutter. Den gennemfugter huden, og efterlader den blød og lækker.

Kan bruges til alle hudtyper.

The Ritual of Namaste Glow anti-ageing sheet maske ♥♥♥♥♥

Tonymoly Hemp Sheet Mask

Denne maske er lavet af 3 lag frugtkødsblade, der gør, at de aktive stoffer er forhindret i at fordampe. Den har en mild behagelig duft, og er godt gennemvæddet. Den er nem at få til at sidde perfekt i ansigtet, og  fornemmelsen i huden er kølende og beroligende efterfølgende.

Skal sidde på i 20-30 minutter og passer til alle hudtyper. Og så er den iøvrigt vegansk.

Tonymoly Hemp Mask Sheet ♥♥♥♥♥♥

Jeg elsker spa-oplevelsen, når jeg bruger ansigtsmaske. Følelsen af at gøre lidt ekstra for huden i ansigtet, er dejlig og tilfredsstillende. Jeg er mest til de fugtgivende masker, da min hud er til den tørre side, og derfor er fugt et stort must.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintereventyret af Sarah Morgan