Decemberbøger

Decembermål

Der er så meget, jeg gerne vil nå i december måned, men da man jo skal nå alt på 2/3 af tiden, bliver det hele lidt presset. Det skal være hyggeligt, julet og sammen med familien. Så med hjælp fra denne liste, vil jeg nå det, der passer ind.

Jeg har været på spaophold ved Lübker i Nimtofte med mine to kollegaer. Det var en god oplevelse. Vi startede med en shoppingtur i Ebeltoft, så frokost. Ankomst til Lübker hvor vi var en tur i vildmarksbad i 2 grader. Den var magisk. Bagefter lavede vi lækkert aftensmad, så en lille quiz og i seng. Næste morgen blev vi kørt i golfvogn til morgenmadsbuffeten. Det var en skønt tur i skønt selskab.

Vi fik også fejret, at Luca blev 14 år, med masser af kage, gaver og gæster. Dog ingen billeder fra den dag.

Jeg er igang med at se alle de julefilm, som jeg kan finde. Jeg har lavet en liste her, over de film jeg glæder mig til at se.

Vi pyntede op midt i november, og købte juletræ første søndag i advent efter børnenes ønsker. Så vi har været i godt tid i år, og kan nyde alle juletingene længe.

Jeg laver hvert år ønskelister på ønskeskyen. Det er så nemt både for dem der skal købe gaver, og dem der får. Alle oplysninger om de forskellige gaver ligger på linket. Det bliver ikke nemmere.

I december måned vil jeg følgende…

  • Til julefrokost med mine kollegaer.
  • Lave småkager.
  • På juletur i Aalborg med min veninde.
  • Bage Luciaboller.
  • Besøge et julemarked et sted.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i december måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberbøger