Intense Hydrating Serum fra Rituals

Septemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Keld Broksø og Torben Mathiassen//

Der kommer fuld fart på denne måneds læseoplevelser. Klimaforandringerne skuer op for fuld styrke, og det gør mængden af illegale våben også. Og så er begge månedens bøger signeret, hvilket altid er et stor plus for mig.

Malmøsyndromet af Keld Broksø

Dette er forfatterens syvende spændingsroman, og hovedpersonen den danske kriminalbetjent Stefan Kushova Andersen er genganger fra bogen Fjendespor, som jeg har anmeldt her. Det tyder på, at det bliver en hårdkogt læseoplevelse, med alt hvad den kan trække i våben, gidsler, krig og hvad der ellers hører til. Uhh det bliver spændende.

Mali af Torben Mathiassen

Dette er en lidt anderleds roman, men ikke mindst interessant. Det er en moppedreng på 500 sider, der handler om forandringerne, der sker på jorden på grund af, at vores klima ændrer sig. Jeg er meget interesseret i klimaet, og hvordan vi kan gøre det bedre, og derfor bliver det også interessant, at se hvad denne historie byder på.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intense Hydrating Serum fra Rituals