Summer Box of joy fra Rituals

Nattens børn af Camilla Läckberg

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha//

Camilla Läckberg er endnu engang på banen med en fin lille bog. En fortælling om hævn, som helt bestemt må være hendes speciale. Hun er rigtig god til at opdigte og skrive om hævn, og jeg glæder mig nu til endnu en historie fra hendes side. Bogen har en perfekt størrelse til både tasken og stranden.

De 4 teenagere Liv, Max, Anton og Martina skal fejre nytårsaften i Max’s forældres hus, imens deres forældre fejrer aftenen i nabohuset, hvor Anton og hans forældre bor. De unge mennesker har kendt hinanden siden de var små, og er bedste venner, men alligevel er der mange hemmeligheder, de ikke ønsker at dele med hinanden.

I løbet af aftenen bliver der indtaget alkohol, og de beslutter at spille sandhed eller konsekvens. Lidt efter lidt begynder sandhederne modvilligt at komme frem, og inden kl.24 har aften taget en hel anden drejning, end først antaget. Og det fået store konsekvenser både for de unge, men også for nabohusets gæster.

Tænk, at så kort en historie kan virke så stor og betydningsfuld. Det var virkelig en spændende og gruopvækkende fortælling, som jeg blev nød til at læse i et stræk.
Jeg er vild med historiens opbygning. Den er opdelt i 3 dele. I første del har de 4 unge hver deres kapitel.

I del 2 udfordrer de hinanden på kryds og tværs. Og i del 3 starter aktionen. Spændingen bliver langsomt bygget op, og det kræver tålmodighed at nå frem til historiens slutning, for den er virkelig spændende.

Jeg bliver flere gange noget irriteret over især drengenes opførsel, men tildels også pigernes. Men med masser af livserfaring i rygsækken, ved jeg også, at der som oftest er en grund til, at folk opfører sig, som de gør.

Denne lille bog kunne godt have været en historie på 300 til 400 sider. Jeg vil ønske, at der kommer en 2’er, der fortsatter der hvor denne slap. For hvad sker der nu? En helt fænomenal spændende historie fra Camilla Läckberg, som kan læses på stranden, på køreturen, på sofaen, eller hvor du lige ønsker at drømme dig væk et par timer.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Nattens børn af Camilla Läckberg fra Alpha Forlag ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Box of joy fra Rituals