Gentle Cleansing Foam fra Rituals

6 gaveidéer til Fars dag

Fars dag venter lige rundt om hjørnet, og en perfekt gave kunne være en rigtig god bog. Der er mange fordele ved at læse bøger. Man bliver mental stimuleret, reducere stress, får ny viden og forbedre hukommelsen. Og så er sommerferielæsningen også i hus, hvis gaven holder så længe.

  • Under Bjælken af Jens Andersen

Jeg var meget begejstret for Frederik før, og er det endnu mere nu. At læse hvordan han føler sig fanget i sin rolle som kommende konge, synes at pressen modarbejder ham, og bare ønsker at være i fred. Og alligevel formår han at bevare sin appetit på livet. Han arbejder hårdt på at få et godt forhold til pressen, og lærer at acceptere, at han skal være Danmarks kommende konge. Heldigvis ved Mary, at Frederik engang imellem har brug for at trække stikket og tage væk med vennerne, og det er der, han finder energien til sit job og den pressede hverdag.

  • Lazarus af Lars Kepler

Spændingen stiger fra side til side, og det løber mig koldt ned ad ryggen op til flere gange. Jeg er vild med bogens plot, der ikke er til at gennemskue. Man bliver ført igennem det ene twist efter det andet, og kan ikke regne ud, om Jurek Walter lever, eller om det er endnu en af hans copycats. Så med masser af gys og gru hvor man glemmer at trække vejret, kommer man hurtigt igennem den tykke bog.

  • De 7 dødssynder af Hans Petter Hougen, Bent Isager-Nielsen og Stine Bolther

Jeg kan godt lide, at bogen er skrevet i øjenhøjde. Den er underholdende, interessant og indsigtsfuld. Og det er da lidt at en kunst at kombinere det underholdende med så alvorligt et emne.

Og så er jeg vild med at Hans Petter og Bent. Ved hver en dødssynd spørger de hinanden om fx., har du selv været voldelig? eller har du været grisk engang? osv. Så fortæller de åbent og ærligt hinanden (og alle os andre), hvad de har oplevet og hvordan. At de blotter sig sådan, gør bare bogen endnu bedre.

  • En højere retfærdighed af Hjorth & Rosenfeldt

Jeg har slugt denne bog, og har været i noget nær himmeriget. Det har været intet mindre end fantastisk læsning, og har holdt mig vågen om natten.

Jeg kunne rigtigt godt lide historierne om de forskellige hovedpersoner, og hvordan de så småt gennem serien ændrer karakter, nogle mere end andre. Billy der kæmper både med og mod slangen i maven. Sebastian der er ved at miste sin 2. datter. Ursula der kæmper med at leve i et ‘normalt’ forhold. Vanja der har afskrevet begge sine fædre og sin mor, men alligvel savner én af dem. Torkel der prøver at skjule, at han har haft et forhold med en af kollegaerne for sin nye kæreste. Det er godt tænkt, at vi får historien fra alles sider, hvilket giver en større forståelse.

  • I bjørnens kløer af Peter Mogensen

Bogen var vanvittig godt skrevet og så spændende. Jeg slugte den hurtigt, og den tog pusten fra mig. Det var en vild, brutal og hjerteskærende historie. På sin vis var historien så langt fra noget, jeg har svært ved at tro på, kan ske, og på den anden side ved jeg jo, at det desværre kan ske, selvom jeg ikke selv ser det.

  • Selfie af Jussi Adler-Olsen

Det var til tider en følsom og bevægende krimi. Karaktererne har udviklet sig siden sidst. Carl er blevet rørstrømsk, Assad har fået nok at Carls rettelser, og Rose var helt nede i den sort kælder. Bogen var denne gang lidt mere alvorlig. Der var flere sager, der skulle opklares på samme tid, og de kredsede alle om det samme, og sluttede i en højere enhed.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gentle Cleansing Foam fra Rituals