Rejsen efter en helt af Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm

8 idéer til oplevelser i Alanya

Vi har bestilt charterferie til Tyrkiet i sommerferien, nærmere betegnet Alanya, og har undersøgt mulighederne for oplevelser for og med børn. Der findes et hav af spændende oplevelser. Der er mange, hvor vi skal bo eller tæt på, og så findes der endnu flere, hvis man vil køre i mange timer rundt i landet.

Nedenunder har jeg listet de oplevelser, vi synes, kunne lyde spændende, og som er noget for både store og små. Om vi når dem alle, ved jeg ikke, men vi skal i hvert fald se nærmere på dem, når vi ankommer til landet.

Svævebanetur

  • Svævebanen – Teleferik. Smuk udsigt over det meste af Alanya. Turen er på ca. 800 meter, og varer kun i ca. 5 minutter.

Tyrkisk bad

  • Vi vil ikke gå glip af det skønne tyrkisk bad Hamam.

Alanyapark Karting

  • Banen er 5000 m2 stor, og har 10 Gokarts. Vi ved dog ikke, om det også er for børn, men det finder vi nok ud af.

Frokost ved Dimcay-floden

  • Populært picnicområde som ligger i de smukkeste omgivelser i Taurusbjergene. Her kan man nyde sin frokost på en tømmerflåde eller i en træpavillon på bjergsiderne. Nogle af restauranterne har eget vandland eller vandrutchebane ned i floden.

Damlatas Cave

  • Tyrkiet næststørste drypstenshule. Grotten er 360 meter lang, og ca. 1 million år gammel.

Alanya funfair

  • Forlystelsespark for børn.

Vandsport

  • Der findes et stort udvalg af vandsportsaktiviteter i Alanya, og vi kunne godt tænke os at prøve jetski, bananbåde eller parasailing.

Pamukkale

  • Kalkstensterrrasser der er formet at naturen igennem tusinde år, hvor vand fra varme kilder er løbet ned ad bjergsiden.
Har du haft spændende oplevelser i Alanya i Tyrkiet, så tip mig gerne.
/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen efter en helt af Anne Zenon & Elliot Zenon Wikholm