Skin Brightening Face Exfoliator fra Rituals

Malstrøm af Helle Mogensen

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha Forlag//

Malstrøm er bind nummer 2 i serien om Anne Lebæk fra Hvertsund. Havunger (nummer 1) sluttede meget uventet, overraskende og ikke mindst med en lille cliffhanger. Og derfor er jeg meget spændt på, at komme igang med at læse denne bog.

Anne Lebæk er tilbage, og bor stadig i Hvertsund. Hun har lånt et lille fiskerhus at sin barndomsveninde, imens hendes egen lejlighed bliver saneret. Hun arbejder stadig som psykolog i den lokale psykologpraksis, og har flere patienter, som bor i byen.

Helt tilfældigt finder Anne en ung kvinde myrdet i sin barndomsvenindes hus. Det er venindens babysitter Betinah, der ligger død i soveværelset ved siden af barnet, som hun skulle passe. Benjamin er uskadt, men kan han have set noget? Den døde kvinde Betinah Faber er 19 år. Hun boede tidligere på børnehjemmet Baunegården, og senest med sine 2 venner på et pensionat. Hun var en af Anne’s klienter, og Anne forstår ikke, hvem der kunne have motiv til at dræbe så ung en kvinde.

Anne føler sig til tider overvåget, og kommer ingen veje i sin egen efterforskningen. Nogen skjuler noget, men hun kan ikke regne ud hvem. Efterforskningen viser tydeligt af offeret havde flere hemmeligheder, som flere personer var indblandet i. Endnu engang befinder Anne sig midt i begivenhederne, og vil gøre alt for at hjælpe politiet med at opklare sagen, og det får selvfølgelig konsekvenser.

Jeg kan rigtig godt lide Anne’s personlighed. Hun er meget omsorgsfuld, og tager sig tid til alle mennesker. Hun er især støttende og hjælpsom overfor sin veninde og dennes søn, efter de har fundet den døde pige. Og ikke mindst nabokonen, som ellers går for at være lidt sær. Hende tager hun hurtig kontakt til, efter hun er flyttet ind i fiskerhuset, og mødes med hende flere gange.

Historien om kunsten af Betinah var godt nok væmmelig at læse om. Det må være så modbydeligt, at se en person som man kender, ligge i diverse krænkende og meget ydmygende stillinger. Men det er da endnu værre, når både kunstner og pengemanden bag, er stolte og kalder det for kunst.

Endnu engang er plottet mega godt og meget overraskende. Jeg kunne slet ikke regne ud, hvor historien skulle gå hen. Men jeg kan selvfølgelig godt se, at der er nogle hints til hvem morderen er igennem historien, men mine mange foreslag til en morder undervej, gik en anden vej.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Malstrøm af Helle Mogensen fra Alpha Forlag ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skin Brightening Face Exfoliator fra Rituals