Nattens blomst af Nillou Zoey Johansen

Krydret tomat- og squashgryde med citron

Jeg er blevet begejstret for gryderetter. Det hele skal bare blandes sammen, hvilket er nemt. Og så er det også godt til frokost, da jeg både får protein, grønt, fedt og kulhydrater. Så her kommer opskriften på endnu en gryderet.

Til 3 personer

  • 200 g ris
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 løg
  • 6 cherry tomater
  • 1/2 squash
  • 1/2 dåse kikærter
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk timian
  • 1/2 dåse hakkede tomater
  • 1/2 kokosmælk
  • 1 bouillonterning

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Skær løg, tomat og squash i tern, og skyld kikærterne. Varm lidt olie i en gryde og steg løg, tomat, squash og hvidløg. Tilsæt timian og spidskommen. Tilsæt også kikærter, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon. Lad det simre i 15 minutter, og smag til med citronsaft og peber.

Håndfuld 1 + 2 – Løg, tomat, hvidløg, squash og hakkede tomater.

Håndfuld 3 – Kikærter.

Håndfuld 4 – Ris.

Fedt – Kokosmælk.

Smagsforstærkere: Citronsaft, timian, spidskommen & grønsagsbouillon.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nattens blomst af Nillou Zoey Johansen