Krydret tomat- og squashgryde med citron
Jeg er blevet begejstret for gryderetter. Det hele skal bare blandes sammen, hvilket er nemt. Og så er det også godt til frokost, da jeg både får protein, grønt, fedt og kulhydrater. Så her kommer opskriften på endnu en gryderet.
Til 3 personer
- 200 g ris
- 1 tsk citronsaft
- 1 løg
- 6 cherry tomater
- 1/2 squash
- 1/2 dåse kikærter
- 1 fed hvidløg
- 1/2 tsk spidskommen
- 1/2 tsk timian
- 1/2 dåse hakkede tomater
- 1/2 kokosmælk
- 1 bouillonterning
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær løg, tomat og squash i tern, og skyld kikærterne. Varm lidt olie i en gryde og steg løg, tomat, squash og hvidløg. Tilsæt timian og spidskommen. Tilsæt også kikærter, hakkede tomater, kokosmælk og bouillon. Lad det simre i 15 minutter, og smag til med citronsaft og peber.
Håndfuld 1 + 2 – Løg, tomat, hvidløg, squash og hakkede tomater.
Håndfuld 3 – Kikærter.
Håndfuld 4 – Ris.
Fedt – Kokosmælk.
Smagsforstærkere: Citronsaft, timian, spidskommen & grønsagsbouillon.
/Janni
Ingen kommentarer endnu