Madplan februar

Februarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha & Cecilie Vahl//

I februar måned tager jeg med kvinder i kamp. Først en tur til Iran, hvor der kæmpes om frigørelse, og derefter til Bornholm, hvor modgang skal vendes til styrke. Jeg tager forskud på kvindernes kampdag💪.


Nattens blomst af Nillou Zoey Johansen

Denne bog har fået mange fine anmeldelser, og har det smukkeste røde cover.

Forfatteren er selv fra Iran, og boede der, til hun var 8 år. Hun tager os nu med tilbage. Dog tidligere, nemlig i 50’erne, hvor vi skal med på en ung kvindes rejse mod frigørelse i et land, hvor kvinder ikke er frie.

Indre kamp af Cecilie Vahl

Cecilie fortæller om sin bipolare lidelse, og om hvordan det er at være kvinde i det danske militærsystem. Disse to ting blandet sammen, kræver ekstra hårdt arbejde, og vi bliver taget med på forfatterens meget sårbare rejse.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan februar