Konkurrence 3. søndag i advent

Magisk jul i skulpturparken Blokhus

Endelig gik turen til Skulpturparken i Blokhus, og godt vi nåede det, inden der blev lukket ned pga. corona. Vi har villet besøge juleparken de sidste par år, men det er en lang køretur, så det var nemt at udskyde hele tiden. Oplevelsen er uden tvivl hele køreturen værd.

Parken er 20.000 m2 stor, og har over 2 millioner blinkende lys. Det er vildt, smukt og magisk.

Hver dag er der lysshow kl.16, 17, 18, 19 og 20. Lysshowet foregår ved det store flotte juletræ i midten af parken. Musikken spiller, og det blinker med lys alle vegne, selv på himlen. Juletræet er 17,5 meter højt, og når lysshowet starter, blinker hele træet for fulde skrald, sammen med lyset i tunnelen.

Julemandens magiske postkasse findes bagerst i parken. Her kan man aflevere sit brev til julemanden, uden af bruge frimærke, og brevet bliver så sendt afsted til julemanden på Nordpolen.

Vi brugte lidt tid i denne lille fine hytte, hvor vi spiste æbleskiver, og drak varm cacao med flødeskum. Det var vildt koldt, så den varme cacao gjorde godt.

Der findes både café og restaurant i parken, samt et lille julemarked. Her ligger der mellem 15 til 20 små julebutikker, hvor man kan gå på opdagelse i alt fra skulpturer, brugskunst, delikatesser, juleslik, juledekorationer og meget andet.

Matti var julemand for en aften.

Den lysende tunnel som også er med i lysshowet, er Europas længste lysende juletunnel.

Det er virkelig en smuk oplevelse. Den unikke juleudsmykning giver følelsen af ægte julestemning. Parkens træer og haver er fyldt med tusindvis af lysdekorationer, og er lige til at gå på opdagelse i. Der findes alt i lys fra blinkende julestjerner, Disney figurer, krybbespil, julemandens kane, engle, rensdyr og meget meget andet.

Vil du have magi og julestemning, er dette sted perfekt.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence 3. søndag i advent