Hvor der er hjerterum af Sarah Morgan

Konkurrence 3. søndag i advent

//Reklame  - Bøger fra People's//

Jeg har i samarbejde med People’s fået lov til, at udlodde disse 2 romantiske bøger i en adventspakke. Jeg har valgt bøgerne, fordi jeg selv synes, at det er hyggelige og romantiske læseoplevelser. Har du lyst til at prøve lykken, kan du deltage i konkurrencen på min Facebookside og Instagramside. Held & lykke.

Du kan læse mere om de 2 bøger nedenfor.

99% min af Sally Thorne

Fantastisk historie hvor siderne slår gnister, og der bliver flirtet for fulde skrald. Den er følelsesladet, og fuld af kærlige drillerier. Darcy og Tom komplementere hinanden så godt, og med Jamie på sidelinjen, bliver historien fuldendt.

Jeg elsker temaet om den fattige dreng, der vil gøre alt for venskabet med de rige tvillinger, på den anden side af vejen. Men i sidste ende er det faktisk tvillingerne, der vil gøre alt for venskabet med den fattige dreng, som har et hjerte af guld, og er én, man altid kan stole på og regne med. Den fattige nabodreng er selvfølgelig Tom. Han er en engel, og man kan ikke undgå at blive lidt småforelsket i ham, hvilket Darcy også bliver. Eller det har hun været, siden hun var 8 år, det er bare blevet forstærket, siden han er flyttet ind, og startet på renoveringen af huset.

Darcy er en finurlig og unik pige, som lever med en hjertesygdom, hun ignorerer til fulde. Hun var egentlig bryllupsfotograf, men fik en dårlig anmeldelse, så nu arbejder hun på en bar, og tager kun billeder af ting, da de ikke kan klage. Darcy forelsker sig ikke i mænd, men elsker voldsomt, når hun er sammen med dem. Når hun har muligheden, rejser hun verden rundt, og lever ellers i nuet, uden bekymringer om meget.

Jeg er også vild med det lille tvist, at Darcy og Jamie er tvillinger. Darcy mærker hele tiden sin tvillingeforbindelse til Jamie, selvom han ikke er tilstede. De er egentligt uvenner, og laver ikke andet end at skændes, men alligvel mærker de hinanden, og har brug for hinandens tryghed. Da Darcy senere får et hjerteanfald, kommer Jamie med det samme, fordi han kunne mærke, at der var nået galt. Det er altså vildt med sådan en tvillingesamhøringhed.

Dejlig kærlighedshistorie hvor siderne vender sig selv. Sally Thorne er god til følelsesmæssige beskrivelser, og ved hvad der skal til for at fastholde og underholde læseren.

Bryllupstesten af Helen Hoang

Jeg er blevet vild med Helen Hoangs kærlighedsbøger, fordi de har et twist. Romantiske historier, der er charmerende og smukke. De handler om dem, der viser mod, og er menneskelige. Det lyder nok lidt for let, men som regel er de også hjerteskærende, fordi det altid handler om en ulykkelig misforståelse.

Esme er den skønneste pige. Hun er både kærlig, skøn og sjov, men også hensynsfuld og vil gerne være uafhængig af andre. Hun lever et liv i Vietnam med meget få muligheder, og tager derfor imod tilbuddet om at blive gift i USA. Dette indebærer bl.a., at hun rejser fra sin datter i 3 måneder. Hun gør alt for at tilpasse sig i USA og hjemme hos Khai, men kan hun ikke få Khais ægte kærlighed, er hun ikke interesseret.

Jeg er også vild med Khai. Han er helt klar sin egen, har faste ritualer, læser mange bøger, og er virkelig vild med regnskab. Han er meget omsorgsfuld, og overskrider til tider sine egne regler af samme grund. På grund af Khais diagnose Aspergers, er han ikke god til det sociale liv, og vil gerne have direkte besked uden omsvøb. Han har været vant til at være alene altid, og skal nu tilpasse sig, at have Esme boende i sit hus.

De to er virkelig gode sammen. Hun gør alt for at få hans opmærksomhed, i håb om at han bliver forelsket i hende. Men det er svært for hende, for hun skal nå ind et sted, ingen andre har været. På den anden side bliver hun også udfordret af ham. Han er indelukket, følger hans rutiner, og kan ikke aflæse andres følelser, hvilket vil sige, at han ikke ved, at han gør andre ked af det. Med tiden lærer hun mere om han, og får han rykket lidt ad gangen.

Det er nu anden bog, jeg læser om personer med Aspergers. Og der er ingen tvivl om, at forfatteren ved hvad hun snakker om. Jeg føler, at jeg får et godt indblik i Aspergers syndromet, og hvad man skal være opmærksom på, hvis man kender eller møder en person, der har diagnosen.

Selvom vi taler om et tildels arrangeret ægteskab, finder jeg det ikke usmageligt. De hjælper jo hinanden. Esme får opholdstilladelse i USA, hvilket giver et bedre liv for hende og familien, plus hun får penge. Khai får en hustru, der finder sig i hans regler, og vil gøre alt for ham. En hustru som han måske selv ville have haft svært ved at finde. Og et liv han tydeligvis bedre kan lide sammen med Esme. Og det tolker jeg som en win win situation, for de har jo begge muligheden for at sige fra.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor der er hjerterum af Sarah Morgan