Et spiltsekund af Mhairi McFarlane

Novemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Peoples//

Denne måned bliver i kærlighedens tegn. En high school romance mellem den ondeste dreng og den punkede pige, og en håndværker romance mellem 2 barndomsvenner.

99% min af Sally Thorne

Det lover godt med denne bog. Forfatteren er blevet kåret i top 20 i de bedste romantiske romaner i 2016 af Washington Post, med sin første bog The Hating Game. Hun er også kåret som top ti finalist af Goodreads Choice Awards i den romantiske kategori. The Hating Game er oversat til dansk, og hedder Min bedste fjende. Men nu vil jeg først tage på kærlighedstur med 99% min, og så skal Min bedste fjende selvfølgelig også tilføjes læsestakken.

Skin af BB Easton

Kender du den amerikanske Netflixserie Sex/Life? Jeg har set den, og syntes, at den var ret godt. Bogen her har givet inspiration til serien. Forfatteren har skrevet 4 bøger om mænd, som hver har fået sin egen bog: Skin, Speed, Star og Suit. Jeg glæder mig til at læse bogen, og se om den har paralleller til Netflixserien. Iøvrigt har min yndlingsforfatter Colleen Hoover også givet bogen en strålende anmeldelse, hvilket er stort.

Hvad skal du læse i november?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et spiltsekund af Mhairi McFarlane