5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober

Relaxing body scrub fra Rituals

//Reklame - Gave fra Polhem Denmark & Rituals//

Hver vinter bliver min hud på kroppen godt og grundigt tør, og det krævet altid ekstra arbejde og gode produkter at få den blød og fin igen. Derfor bruger jeg bodyscrub til at fjerne de døde hudseller, og for at få gang i blodomløbet.

Jeg skrubber kroppen en til to gange om ugen og massér blidt i cirkelbevægelser. Jeg starter med fødderne og bevæger mig opad. De tørreste steder får en ekstra omgang. Jeg skyller altid godt efter, så de døde hudseller falder af. Det er nemlig spild af lækre bodycremer, hvis der sidder tørre og døde hudseller på kroppen.

Denne Bodyscrub hører til Jing serien, og indeholder ultrafine partikler fra kinesisk bambus, og dufter af hellig lotus og jujube. Den er udviklet til at gøre bod på tør hud, hvilket er perfekt i disse tider, hvor kulden nærmer sig.

Jeg bruger også scrubben ved hårfjerning. Inden jeg går igang, giver jeg benene en ordentlig omgang scrub, og olien deri gør arbejdet nemmere. Benene er stadig bløde uden at været fedtet, når jeg er færdig. Jeg har haft problemer med, at benene har kløet rigtig meget de efterfølgende dage, men det er ikke tilfældet mere, når jeg bruger denne bodyscrub først, da den efterlader et lag olie på huden. Scrubben kan også bruges til sensitive områder som hals og brystparti.

Jeg er blevet ret vild med Rituals. Det er nogle vidunderlige dufte, de har i deres produkter, som giver en stemning af wellness, afslapning og lækkerhed. Jeg er iøvrigt også ret vild med denne her.

Relaxing body scrub fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober