Augustbøger

365 dage med sjove opgaver fra Bolden

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Bolden//

Skolen starter om få dage, og vi har brugt lidt af sommerferien på at fastholde noget, af det Matti har lært i skolen. Min erfaring med egne børn er nemlig, at de som små hurtig glemmer både at læse og skrive, når de holder en lang ferie, og ikke får øvet.

Så vi har øvet skrivning og anden hjerneaktivitet med opgaver fra 365 dage med endnu sjovere opgaver og 365 dage med helt vildt sjove opgaver.

I bøgerne findes:

 • Ordgåder
 • Kryds og tværs
 • Logiske hjernebrud
 • Puslerier
 • Labyrinter
 • Regneopgaver
 • Koder
 • Prik til prik
 • Find 5 fejl
 • Sudoku
 • Bogstavgenkendelse

Og meget mere. Bøgerne er fyldt med fine tegninger, og der er til flere timers farvelægning i dem.

Matti er ikke vild med at lave lektier, men han synes alligevel at opgaverne i disse bøger er sjovere. I hans top 3 er, find 5 fejl, find ord og labyrinter. Opgaverne er rigtig fine, og passer perfekt til Mattis niveau. Ved de fleste opgaver kan han selv gå igang, og han bliver stolt, når han har klaret opgaven uden hjælp.

Der er 365 opgaver, hvilket er én opgave til hver dag i året. Jeg vil bruge dem i løbet af året til de dage, hvor Matti ikke har lektier for, eller til vores ferier, i sommerhuset eller på flyveturen. De er også perfekte til at lokke børnene væk fra computeren, eller på en regnvejrsdag. Her er sjov til mange timers underholdning, variationen af opgaver er stor, og så bliver man både dygtigere og klogere undervejs.

Jeg vil anbefalde bøgerne til piger og drenge fra 6 til 8 år.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Augustbøger