Spidskålstoast

19 idéer til voksen/barn hygge

Da jeg fik nummer 2 barn (Matti), var jeg overbevist om, at børnene selvfølgelig var ens. Altså, ville de samme ting, opførte sig på samme måde, og kunne lide det samme mad. Men jeg skal da lige love for, at jeg blev klogere.

Derfor laver jeg ofte noget alene med hvert et barn, hvilket jeg også synes, er vigtigt, og jeg gerne vil gøre noget mere i. Det er også nemmere at få snakket sammen, og spørge mere ind til dem. Hvad de drømmer om, hvordan de har det, og hvad de har lavet i skolen.

Her kommer nogle idéer til voksen/barn aktiviteter.

 1. Tag på storbyferie
 2. Tag på roadtrip
 3. Tag på madmarked
 4. Sov under stjernerne
 5. Tag en aftendukkert
 6. Se solnedgangen
 7. Grillhygge på stranden
 8. Hold picnic på havet
 9. Tag til koncert
 10. Se solen stå op
 11. Tag på madkursus sammen
 12. Tag en tur i teater
 13. Se en film i biografen
 14. Hold en filmaften
 15. Finde hulsten på stranden
 16. Lav en lækker dessert
 17. Tag på kanotur
 18. Stå på skøjter
 19. Tur til ishuset

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålstoast