Spidskålstoast

Lækkert og sundt “toastbrød”, som kan fyldes med lækkerier. De kan spises kolde, varme eller laves som toast. De kan fryses ned, og er nemme at tage op til madpakken. Og de smager fantastisk.
Til 3 personer
- 8 æg
- 60 g hvedemel
- 60 g durummel
- 100 g parmesanost
- 3 tsk oregano
- 2 tsk salt
- 2 tsk peber
- 600 g spidskål
- Olivenolie til pensling af badepapir
Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg med mel, krydderier og parmesanost. Riv spidskål på et rivejern, på den grove side. Bland spidskålene med æggemassen.
Pensl bagepapiret på bagepladen, så bunden ikke hænger i. Jeg brugte 2 bageplader. Fordel derefter blandingen ud på begge bageplader. Massen bages midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Når de er færdige, skal de afkøle. Herefter skal hver masse skæres ud i 6 lige store dele. De er nu klar, så du kan lave en lækker toast.
Håndfuld 1 + 2 – Spidskål
Håndfuld 3 – Æg
Håndfuld 4 – Mel
Fedt – Parmesanost, olivenolie
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Oregano, salt og peber
Janni
Ingen kommentarer endnu