Forfatterpostkort fra Trine Appel

5 små bøger til strandtasken

Der er mange bøger at vælge imellem, når du skal have pakket strandtasken. Her kommer mit bud på 5 perfekte bøger til stranden. Der er lidt for enhver, og de er alle fantastiske. En krimi, lidt om management, og krop og sind. Og selvfølgelig en biografi og en roman, så vi kommer godt rundt.

Nådesløse kvinder af Camilla Läckberg

Fantastisk og fin lille krimi som du kan have med over alt. Men tag ikke fejl af størrelsen for, at bogen er lille, betyder ikke, at den er kedelig. Den er hurtig læst, fordi den er lille, men også fordi den er spændende, skræmmende og tankevækkende.

All in af Jesper Buch

Knivskarp og gennemført iværksætterbog som er både nem og hurtig at læse. Jeg er stor fan af Jesper Buch, hans meninger, holdninger og det han har opnået. Jeg ville aldrig selv gå så langt for et job pga min familie, men jeg synes, at de er vilde, dem der gør, og derfor fortjener de selvfølgelig også gevinsten.

Hverdagsglæde af Lisbeth Fruensgaard

Jeg elsker at tænke over livet, og vil gerne leve i nuet, selvom det kan være svært. Derfor er det en genial bog, som jeg vil have til at ligge fremme, så jeg lige kan kigge lidt i den engang i mellem, når behovet opstår. Det er også den helt perfekte værtindegave. Lille bog med meget stor betydning.

Papmaché-reglen af Hella Joof 

Bogen er en lille letlæst sag, fyldt med kloge ord. Den indeholder fine tegninger, sange og opskrifter. Så selvom vi alle er forskellige individer, bør vi alle efterleve de uskrevne regler. Hella har selv erfaret dem på bedste vis, og giver dem nu videre. Jeg kunne godt lide Papmaché-reglen for at være sjov og tragisk, og ikke mindst for alle de små herlige bidder og anekdoter fra forskellige begivenheder i Hellas liv.

Alene i Paris af Jojo Moyes

Bogen er så skøn. Jojo Moyes kan virkelig fortælle en historie på en helt specielt måde, så man ikke kan undgå at holde af hovedpersonen, og sætte sig i hendes sted. Læs den! Du vil ikke fortryde det.

God læselyst på stranden.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatterpostkort fra Trine Appel