Klubben for lykkelige slutninger af Caroline Säfstrand

Forfatterpostkort fra Trine Appel

Jeg bringer ‘postkort’ hver måned fra forfattere, som jeg synes, skriver fantastiske bøger. De svarer på 6 spørgsmål, jeg stiller. Næste i rækken er forfatter Trine Appel, som har skrevet bogen Fortidens port.  Hun har været så sød at dele hyggelig viden, om bl.a. den Catalanske Robin Hood og heste. Læs med.

Læs også forfatterpostkort fra Lotte Elmann Wegner, Mikkel Mosen, Helle Vincentz, Caroline Säfstrand & Anne Thorogood

Hvilken rejsedestination er din yndlings?

Min absolut yndlings rejsedestination kan være hvor som helst, så længe det er på hesteryg. Min mand og jeg tager på rideferier, og vores næste tur blir til nord Spanien, hvor vi vil ride i hovsporene af den Catalanske Robin Hood Serrallonga.

Har du nogle særlige talenter?

Som ung ville jeg søge ind på Designskolen som illustrator. Jeg tegnede rigtig meget ved siden af at skrive. Men blev optaget på teaterskolen og mit tegnetalent blev lagt på hylden.

Hvilken film er den bedste, du har set?

Ringenes herre. Vi ser alle filmene hvert år mellem jul og nytår sammen med vores 4 børn, der er opvokset med de film.

Hvem er din favorit at følge på Instagram?

Joakim Løvgren. Han rider og træner efter historiske forbilleder. Ret nørdet og det samme jeg forsøger mig med sammen med min hest.

Har du en guilty pleasure? Hvis ja, hvilken?

Jeg ser helt utroligt mange tv-serier, film og dokumentarer. Jeg bortforklarer det med, at som manusforfatter skal jeg være Updated, men det er mange timer dagligt. Faktisk bruger jeg det ofte til at falde i søvn til😂

Er der en ny bog på vej?

Jeg knokler pt på fortsættelsen til “Fortidens Port.” Den udkommer til oktober. Jeg kan garantere at der blir action, historisk drama og teenage følelser 😊

Tak fordi du havde lyst til at skrive postkortet Trine.
Det lyder dejligt med en tur til Spanien i hovsporene af den Catalanske Robin Hood Serrallonga. Jeg er selv vild med Spanien og en tur på hesteryg ville helt sikkert give nye og spændende oplevelser.
Jeg glæder mig til at læse din næste bog sammen med min datter. Det bliver så spændende.

Har du læst Trines bog? Den er også indlæst på lydbog.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klubben for lykkelige slutninger af Caroline Säfstrand