5 skønhedsprodukter jeg altid vender tilbage til

Mennesket ved havet i Esbjerg – Gratis glæder for børn

Hvis du er i nærheden af Esbjerg, er de fire hvide mænd ved havet et besøg værd. Jeg har længe drøm om at komme fordi denne skulptur, så da vi endelig var et smut i Esbjerg, skulle vi selvfølgelig også forbi.

Ved Sædding strand nord for Esbjerg står De fire hvide mænd aka Mennesket ved havet, og kigger ud over vandet. En kæmpe skulptur der er 9 meter høj, og som kan ses op til 10 km væk. Skulpturen skal symbolisere det rene menneskes møde med naturen.

Skulpturen er lavet af Svend Wiig Hansen, og er skitseret allerede i 1954, hvor det var meningen, at den skulle placeres i Skagen. I stedet blev den Esbjergs vartegn i forbindelse med kommunens 100 års jubilæum i 1994.

De 4 kæmper er uden tvivl populære, og det er med rette, for det er en lidt vild oplevelse, at stå ved foden af dem og kikke op eller ud over havet.

Det ville helt sikkert være hyggeligt at medbringe lidt mad og drikke, og sætte sig i græsset eller sandet på stranden. Børnene kan løbe rundt og lege, og udsigten er skøn.

Der findes en p-plads lige ved siden af skulpturen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 skønhedsprodukter jeg altid vender tilbage til