Julibøger

5 skønhedsprodukter jeg altid vender tilbage til

Der findes et hav af skønhedsprodukter, og jeg har prøvet rigtig mange, men det er desværre kun få der går igennem nåleøjet. Ofte synes jeg ikke, at de virker efter hensigten, og jeg er ikke vild med cremer, der er for tynde i konsistensen, så føler jeg nemlig ikke, at de trænger ordentligt ind og virker.

Der kommer hele tiden mange nye produkter på markedet, men de er bare ikke lige så gode, som dem jeg plejer at bruge, og ikke kan leve uden. Du kan altid finde nogle af dem, jeg vender tilbage til på mit badeværelse, da jeg ved, at de aldrig svigter.

Remedy defense cream fra Comfort zone

Cremen er helt igennem magisk, og får selv de tørreste områder til at forsvinde. Den har reddet min hud fra rødme og at udtørre. Den er nærende, giver godt med fugt, og fungerer efter hensigten.

Sakura foaming shower gel fra Rituals

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i et pænt, hvidt og enkelt look. Konsistensen er silkeblød, og lækker at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige, søde og vidunderlig duft, og den minder mig om en lækker spa oplevelse. Jeg glæder mig til, at skal bruge den i badet hver morgen.

Konjac svamp fra Karmameju

Jeg har aldrig følt, at min hud blev så ren som efter brug af svampen. Det er en lækker og dejlig følelse. Den holder ikke evigt, men skal udskiftes ca. hver 3. måned, eller når svampen revner. Prøv den. Den vil revolutionere din daglige renserutine.

Lermaske fra Ecooking

Lermasken gør lige præcis det, den skal for min hud. Den mindsker urenheder, og giver glød til huden, hvilket er det vigtigste for mig. Jeg bruger den 1 gang om ugen, og den sidder på, indtil den er størknet, og strammer let på huden. Mens den virker, kan jeg mærke en let prikken, og en følelse af hvordan den suger snavs og skidt til sig. Den efterlader huden både glat og blød, og så er jeg vild med konsistensen, som jeg smører på med en pensel.

Remedy oil fra Comfort zone

Jeg er blevet ret vild med den, og bruger den både alene, eller blander et par dråber i min dagcreme. Jeg føler, at den giver rigtig god fugt og næring og, at den er med til at beskytte min hud. Denne olie er mit lille mirakel. Den virker lige som den skal, måske endda bedre, og fugten er i top. Jeg er kæmpe fan.

Hvilke skønhedsprodukter vender du tilbage til ?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julibøger