Offermageren af Viveca Sten

Signatur bryn hos Kenny Anker

Kenny Anker er indehaver af 3 brynsaloner, og har specialiseret sig i at forme og farve bryn. Jeg læste en artikel om ham første gang i et ChriChri blad, og fandt det ret interessant, at der var penge i at åbne en salon, hvor man kun arbejder med bryn.

Jeg har længe drømt om de rigtige bryn. Markante, brede og mørke bryn, og kom i tanke om artiklen med Kenny Anker. Jeg søgte på nettet, og til min overraskelse fandt jeg ud af, at han har åbnet en brynsalon i Salling i Aarhus.

Jeg har glædet mig meget til dagen, hvor det var mig, der skulle i stolen hos Kenny Anker.

Jeg blev modtaget af en sød pige i salonen. Først tog vi en snak om mine forventninger til brynene. Så fortalte hun, hvad der kunne lade sig gøre, og at hun ville forme brynene ud fra min ansigtsform og knoglestrukturen i brynet. Vi snakkede også om farven, som ikke skulle være for lys, men heller ikke for mørk. Der blev vokset og rettet til med pincet, og det blev gjort meget omhyggeligt.

Før

Nu

Jeg er så glad for mine nye bryn. De er blevet mere markante, syner af mere, og giver et friskere udtryk. Både formen og farven er helt perfekt.

Jeg har fået rettet bryn før, men har aldrig været så tilfreds. De er lige så perfekte, som jeg drømte om. Det er tydeligt at mærke, at metoden og behandlingen er anderledes end andre steder. Og jeg tænker også, at behandlerne er trænet grundigt op, i alt hvad der har med et bryn at gøre.

Jeg har købt en bryngele, så brynene bliver siddende, hvor de skal. Og en brynfarve der kan fylde de tomme huller i brynene ud ved, at farve små tynde hårstrå i de tomme pletter. Jeg har allerede haft det i brug, og det virker helt perfekt. Yderligere bruger jeg bryn serum for at stimulere hårvæksten til, at få flere hår, og styrke de bryn jeg har.

Drømmer du også om perfekte bryn, kan jeg anbefale et besøg hos Kenny Anker. Jeg har selvfølgelige allerede bestilt en ny tid til opfølgning.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offermageren af Viveca Sten