Forfatterpostkort fra Lotte Elmann Wegner

Rejuvenating pink salt scrub fra Rituals

Hver vinter bliver min hud på kroppen godt og grundigt tør, og det krævet altså lidt ekstra arbejde og gode produkter at få den blød og fin igen. Det er spild af cremer at komme dem på tørre og døde hudseller. Derfor skal du bruge en scrub til at fjerne de døde hudseller og få gang i blodomløbet. Bagefter vil en lækker bodycreme gøre godt.

Du skal skrubbe en til to gange om ugen og masser blidt i cirkelbevægelser. Start ved fødderne og bevæg dig opad. De tørreste steder må gerne få en ekstra omgang. Husk at skyl godt efter så de døde hudseller falder af.

Denne Bodyscrub hører til Ayurveda serien, og indeholder lyserødt krystalsalt fra Himalaya, og dufter af indisk rose og sød mandel. Den er udviklet til at gøre bod på den tørreste hud, hvilket er perfekt i disse dage, hvor der er rigtig koldt.

Jeg bruger også scrubben ved hårfjerning. Inden jeg går igang, giver jeg benene en ordentlig omgang scrub, og olien deri gør arbejdet nemmere. Benene er stadig bløde, når jeg er færdig. Jeg har døjet meget med, at benene har kløet rigtig meget de efterfølgende dage, men det er ikke tilfældet mere, når jeg bruger denne bodyscrub først, da den efterlader et lag olie på huden.

Jeg er blevet ret vild med Rituals. Det er nogle vidunderlige dufte, de har i deres produkter, som giver en stemning af wellness, afslapning og lækkerhed. Jeg er iøvrigt også ret vild med denne her.

Rejuvenating pink salt scrub fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatterpostkort fra Lotte Elmann Wegner