Drømme & mål for 2021

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Coronaen ændrede pludselig december måned, da alt blev lukket ned. Jeg selv blev hjemsendt, og det har medvirket til, at jeg for første gang, så længe jeg kan huske, har været hjemme i julen og holdt ferie. Det har også gjort, at vi ikke har kunnet gøre alt på månedslisten, da vi måtte blive hjemme.

Så vi tog ikke i Tivoli Friheden, da smittetallet var højt i Aarhus, og vi ikke ville smittes.

Vi lavede et honningkagehus. Det var noget svære, end jeg lige troede. Vi kunne ikke få det til at hænge sammen, så det endte med, at jeg sad i 15 minutter til sidst bare for at få glasuren til at størkne. Luca gav op, da hendes veninder kom på besøg. Men Matti & jeg fik lavet et styks hus.

Skøjtebanen lukkede også ned, men vi håber, at vi kan nå et par ture i januar.

Luca har bagt ternede julesmåkager, som er hendes favorit, og de smager lækkert som altid.

Og ingen børn har lige haft lyst til at lave julepynt af perler.

I Januar måned vil jeg følgende…

  • På roadtrip til Hobro og omegn og se jættestuerne, runestenen og forbi legeparken.
  • Lave madplan for 4 uger minus weekenderne.
  • I svømmehallen når de åbner igen.
  • Lave plan for månedens aktiviteter sammen med børnene.
  • Lave en venindeaftale, hvilket jeg gerne vil blive bedre til.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i januar måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme & mål for 2021