6 ting jeg elsker lige nu

Bæredygtig badass af Gittemarie Johansen

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Muusmann//

Jeg drømmer om at leve et mere bæredygtigt og minimalistisk liv, både for at spare på jordens ressourcer, men også for at slippe for at rydde op i alt det lort, vi har samlet sammen gennem tiden. Så jeg er altid på udkig efter ny og nem inspiration til, at hverdagen kan blive lidt nemmere. Du kan finde Gittemarie på instagram under Gittemary, hvor hun deler ud af gode råd om bæredygtighed.

Med denne bog bliver du guidet til et grønnere og mindre forbrug. Det er en introduktion til zero waste livsstilen, og du får viden om alt, lige fra hvad dit overforbrug betyder for kloden, og til hvordan du bærer dig ad med at stoppe det. Vi kommer omkring beklædning, elektronik og genbrug til plastikproblemet, grøn omstilling og husholdning. Ydreligere får du masser af redskaber til at gøre en forskel.

Forfatteren giver fif og løsninger til dagligdagens ændringer og gøremål, som alle kan være med på. Alle som vil skåne planeten, sin sundhed og sin økonomi.

Gittemarie Johansen har selv været storforbruger, men lever nu efter zero waste-principperne, og formidler bæredygtige tips til alle, der er interesserede. Hun fortæller, hvordan man kan reflektere over sine indkøb, og træffe de rigtige valg.

Bogen giver en grundig introduktion til hele plastikproblematikken, og hvordan man kan leve affaldsfrit, hvilket jeg synes, er mega interessant. Jeg kan godt lide, når man går i dybden med emner, og får en grundig viden, hvilket er tilfældet her. Umiddelbart tænker jeg, at forfatteren ved alt man skal vide, for at leve så affaldsfrit som muligt.

Jeg har lært en masse nyt, ved at læse bogen. Dog har jeg også lært noget, som jeg ikke er helt sikker på, at jeg gerne ville have vidst. Jeg elsker glimmer, og det er noget af det bedste, jeg ved. Jeg vil jo også gerne leve bæredygtigt, men nu har jeg så lært, at alt glimmer er plastik. Det er blevet et kæmpe dilemma, for når jeg ifører mig glimmer, så har jeg det ikke så godt med at vide, at det rent faktisk er plastik. Jeg fandt også ud af, at teknologien forringes ved hver en opdatering, hvilket gør, at producenterne presser forbrugerne til at købe nyt. Det var også nyt for mig.

Bogen er fyldt med nemme og brugbare tips, til at skifte diverse plastikprodukter ud med bæredygtige produkter, hvad man skal være opmærksom på, når man køber mad, hvordan man køber plastikfrit og meget meget mere.

Bogen er helt vildt spændende, og jeg synes, at forfatteren kommer rundt om alt, hvad der er at vide om bæredygtighed. God viden om baggrunden for at leve bæredygtigt, og tips og tricks til at udleve det på en nem og overskuelig måde.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Bæredygtig badass af Gittemarie Johansen fra Muusmann ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting jeg elsker lige nu