Septemberbøger

Mørkt bedrag af Colleen Hoover

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Lindhardt & Ringhof//

Colleen Hoover er dronningen af kærlighedshistorier. Hun skriver så fængende og helt fantastisk. Jeg kan slet ikke få nok. Når jeg først er gået igang med at læse en af hendes bøger, kan jeg faktisk ikke stoppe, før jeg er færdig. Der opbygger sig altid en spænding i hendes historier, og den spænding skal udløses, før jeg er klar til at give slip, hvilket først sker når bøgerne er færdige. Og det er de bøger, jeg elsker allermest.

Lowen er forfatter, dog ganske ukendt, men en dag får hun det vildeste tilbud, både pengemæssigt men også karrieremæssigt. Hun skal færdiggøre de kommende 3 bøger i en planlagt serie af en bestsellerforfatter, som har været ude for en ulykke.

Efter nogle overvejelser siger Lowen ja tak til tilbuddet, og skal bo hos familien et par uger, for at lave research, gennemgå notater og planlægge arbejdet. Mand og søn har en almindelig hverdag, mens bestsellerforfatteren Verity ligger ovenpå, unden at kunne bevæge sig på grund af en ulykke.

Under researchen, på Veritys kontor, finder Lowen hendes ufærdige biografi. Hun læser den, da hun tænker, det vil hjælpe hende i den videre proces, men faktisk bliver det en gruopvækkende oplevelse. For hvem er Verity egentlig, og er hun en karakter i sine egne bøger?

Jeg havde nok aldrig forestillet mig, at jeg skulle læse en bog af Colleen Hoover, der ville være så uhyggelig. Hun skriver kærlighedsbøger, og bevares, det var det selvfølgelig også, men shit hvor var den uhyggelig. Det er som sådan ikke fordi, at der sker noget uhyggelig, men måden den er skrevet på, gjorde at jeg flere gange næsten ikke turde læse videre, og da slet ikke hvis der var mørkt udenfor.

Det var simpelthen så skræmmende læsning om Verity. Både da vi læste med i hendes biografi, hvilket var barsk og frygteligt, men også da der hele tiden bliver sået tvivl om hendes tilstand. Det er jo også lidt mærkeligt, at hun selv kan drikke og tygge maden, bare hun bliver madet. Og sønnen der et par gange siger, at han snakker med sin mor. Er der noget om snakken, eller er det det pure opspind.

Lige som jeg tror, at nu er alt fint og lykkeligt igen, så bliver jeg lidt utryk til sidst, da Lowen finder brevet. Hvad skal det nu til for, og jeg bliver jo fuldstændig forvirret, og må tænke hele bogen igennem igen. For hvad skal det betyde, og hvordan bliver livet fra nu af, og vil Lowen overhovedet det, livet kommer til at tilbyde hende? Det er så vildt, og sikke en drejning.

Glæd dig til masser af uhygge, mystik og ikke mindst tvivl, for denne historie byder på det hele.

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Mørkt bedrag af Colleen Hoover fra Lindhardt & Ringhof ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Septemberbøger