Vegetarisk i aften af Camilla Skov

Stige Ø i Odense – Gratis glæder for børn

Stige Ø har tidligere været en losseplads, men er nu ryddet og omdannet til en naturlegeplads / aktivitetsplads omringet af en meget smuk natur.

Der er mountainbike baner, og asfaltstier hvor du kan løbe på rulleskøjter, løbehjul eller skateboard. Du kan også studere dyre- og plantelivet, lave bål og overnatte i shelters.

Du kan være tæt på byen og naturen på en gang. Du får det hele både vandudsigt, øer i sigte, landskab og grønne bakker i en storslået natur.

Der er masser af aktivitet for børn. Området er meget børnevenligt, og hvis du har et barn, som min søn, med krudt i røven, så er stedet genialt. Man skal ikke tage højde for biler, men kan bare lade børnene løbe rundt på bakker og stier.

Denne del kunne godt ligne en gammel militær træningsbane.

Børnene løb ivrigt fra den ene aktivitet til den anden, og de hængende bildæk var især interessante, men hårde for fingrene.

Genialt sted til udflugt hvor man både kan opleve naturen og være aktiv. Det er et skønt sted, der giver ro i sjælen og masser af energi.

Der findes både et ishus og et toilethus ved p-pladsen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk i aften af Camilla Skov