Julibøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

Ud over at læse en masse bøger i ferien skal vi også opleve vores eget lille Danmark, eller i hvert fald Fyn, når nu muligheden er her. Vi glæder os, og månedens mål bliver derfor oplevelser på Fyn.

Luca & jeg besøgte den uendelige bro i Aarhus, og havde en skøn tur. Læs mere her.

Min intention var at købe 2 oppustelige kajakker med plads til 2 personer i hver, så vi kunne komme ud at ro lidt, når vi nu skulle holde ferie i Danmark. I stedet for har vi tænkt os at blive medlemmer i Det Maritime hus i Bønnerup. Et medlemskort for hele familien koster 750 kr, og så kan vi både låne kajakker, SUP board og små både til Matti, puls våddragter og redningsveste.

Jeg fik aldrig bestilt en tid til lyse striber hos frisøren, men det må jeg gør, når jeg er tilbage fra ferie.

Vi besøgte Dokk 1 i Aarhus for at konstatere, at vi ikke måtte lege der pga. coronaen. Øv øv, men vi gik hen til springvandet Endless connection lidt længere henne på havnen, og Matti fik en lille badetur.

Jeg fik holdt gravølsfest for mine Arnold Busck kollegaer, og det var en fantastisk afslutning på vores Arnold Busck eventyr. Jeg glemte at tage billeder, så jeg låner lige dette af Anna.

I juli måned vil jeg følgende…

  • Besøge Egeskov slot.
  • Besøge Danmarks jernebanemuseum.
  • Se dyrene i Odense Zoo.
  • Se skoven fra oven i Funky Monkey park i Odense.
  • Opleve H.C. Andersen hus og nabohuset Fyrtøjet i Odense.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juli måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julibøger