Pizzapie med blomkål & ost

Lermaske fra Ecooking

Masker er et godt supplement til hudplejen. De findes i mange formen som gelé, ler eller cremer. De har også forskellige konsistenser, og kan rense, exfoliere, opstramme og tilføre fugt.

Jeg bliver mere og mere begejstret for Ecooking, der laver både rene og gode produkter. Det er vigtigt for mig, at jeg kan mærke, at mine produkter virker, og er effektive. Og min erfaring med dette brand siger mig, at denne maske bliver god.

Lermasken indeholder A-vitamin og salicylsyre, som er lavet til at reducere uren og fedtet hud. Ingredienserne i masken gør, at den også reducerer produktionen af talgkirtler, hvilket er med til at undgå fedtet og skinnende hud. Desuden opfrisker den huden, minimerer dine porer, og glatter rynker.

Den modvirker irritation og dulmer rødme, så huden mærkes og føles dejlig og beroligende efterfølgende.

Ecooking vil gerne give alle en lækker følelse af velvære igennem nærende hudplejeprodukter. Produkterne er lette at gennemskue, da de er, hvad de hedder. De har danske navne, og derfor kommer man ikke i tvivl. Hvert produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og ingredienserne bliver udvalgt på baggrund af deres virkning, og flere er også uden duft, og kan bruges af både mænd, kvinder og børn.

Ecooking er certificeret med Allergy Certified, Dermatologisk testet og Vegan.

Lermasken gør lige præcis det, den skal for min hud. Den mindsker urenheder, og giver glød til huden, hvilket er det vigtigste for mig.

Jeg bruger den 1 gang om ugen, og den sidder på, indtil den er størknet og strammer let på huden. Mens den virker, kan jeg mærke en let prikken, og en følelse af hvordan den suger snavs og skidt til sig. Den efterlader huden både glat og blød, og så er jeg vild med konsistensen, som jeg smører på med en pensel.

Lermaske fra Ecooking ♥♥♥♥♥♥

Hvis du kunne lide dette produkt fra Ecooking, kan du også prøve:

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzapie med blomkål & ost