Aprilbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april

Man skal passe på med, hvad man ønsker sig. I sidste måned ønskede jeg at blive mere hjemme, slappe af og nyde familielivet. Jeg ville øve mig i at prioritere anderledes, så jeg ikke skulle til alt muligt hele tiden, men også engang imellem sidde i sofaen et par timer og se en god film eller serie og bare slappe af. Det skal jeg så lige love for, kom til at ske. Faktisk i den grad at jeg nu glæder mig helt vildt til, at skal ud af huset igen og især vende tilbage på arbejde.

Det er så lækkert med en hjemme-spa-dag, og jeg vil prøve at prioritere det noget oftere, selvom jeg meget hellere ville betale mig fra alt, hvis jeg havde råd:) Men en hjemme-spa-dag kan helt bestemt anbefales.

Eftersom der har været rigeligt med tid, har jeg fået sat ca. 20 ting til salg. Status er pt at jeg har solgt de 6 ting. Så der er stadig noget at arbejde med.

Jeg har fundet en lækker Sense-opskrift på sunde vafler. Opskriften kommer her på bloggen om et par dage. Den er nem at lave, og mætter godt.

Det findes mange forskellige smoothies med grønt og protein, men jeg kan ikke finde en, der lige passer til min smag, så indtil videre bruger jeg denne, som jeg synes smager fantastisk.

Jeg har fundet nogle tips til at lavet madplan på en nem måde. Jeg har nu gjort det i 4 uger, og det går faktisk rigtig godt. Se mine tips her.

I april måned vil jeg følgende…

  • Hvis der bliver åbnet op for skønhedsklinikker, vil jeg have en ansigtsbehandling.
  • Lave en skattejagt fra påskeharen til børnene, når der skal findes påskeæg.
  • Tilmelde mig et online makeup kursus.
  • Lave gækkebreve.
  • Plante en bambushæk i haven.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i april måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilbøger