5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts.

Bæredygtige vatpinde

Jeg elsker at se Løvens hule. De mange iværksættere der kommer med deres idéer eller opfindelser, er altid spændende at følge med i. I sidste sæson var iværksætterne bag denne vatpind med. Jeg blev hurtigt begejstret, og så endnu en mulighed for at skifte et engangsprodukt ud med et mere bæredygtigt produkt.

Lastswab fåes i 2 varianter. En til ørene og en til at fjerne makeup med. Den til makeup er mere spids, og kan dyppes i makeupfjerner. Begge kan rengøres i varmt vand og sæbe, og bruges 1000 gange.

Vatpinden er lavet af en form for gummi i enderne, og selve pinden er plastik. De fine æsker til vatpinden, er lavet af bionedbrydelig majs.

Jeg har købe 4 vatpinde, så vi alle kan få en hver. Plus jeg har købt en vatpind til at fjerne makeup med. Man skal lige vende sig til at bruge dem, da de føles ru og anderledes. Men idéen om at spare 1000 vatpinde mod 1, kan jeg godt lide, og så ender de 1000 ihvertfald ikke i verdens havene.

Faktisk er det slet ikke sundt at bruge vatpinde, da øret renser sig selv. Så det mest bæredygtige og miljøvenlige vil selvfølgelig være, helt at stoppe med at købe og bruge vatpinde.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i marts.