Avokadocreme på ristet brød

En lækker lille snack man glæder sig til at sætte tænderne i. Retten er god, simpel og meget lækker. Jeg kan vældig godt lide at lave mad, når jeg har tid, og jeg holder endnu mere af det, når det er simpelt og nemt, og det er det her.
Opskriften er fra Sensekogebogen – Slank med grøn mad, som iøvrigt er min nye gurubog. Jeg har dog lavet lidt om, og det er den, jeg har skrevet her.
Til 1 personer
- 2 skiver franskbrød
- 1 håndfuld spinat
- 1 lille avokado
- 1 spsk citronsaft
- 2 tomater
- 75 g feta cheasy
- Salt og peber
Rist franskbrødet på begge sider. Afkøl det let og læg spinatblade på. Mos avocadokødet, og rør det sammen med citronsaft, salt og peber. Læg mosen oven på spinatbladene. Skær tomaterne i tern og fordel dem ud over avokadomosen. Smuldr og drys fetaen ovenpå, og så er der serveret.
Håndfuld 1 + 2 – Tomater og spinat
Håndfuld 3 – Feta cheasy
Håndfuld 4 – Franskbrød
Fedt – Avokado
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Citronsaft
Janni
Ingen kommentarer endnu