Ud af slumreland af Mikkel Mosen

Sådan plejer du dine negle

Jeg får ordnet negle, da jeg gerne vil have flotte negle hele tiden, og ikke selv gider filearbejdet. Jeg sætter stor pris på flotte velplejede negle, da de skal vises frem dagen lang på mit job. Jeg er vild med gelenegle, da neglene får en topcoat på, der gør, at de altid skinner, og holder sig fine. Min egen negl får en negleforstærkning, som gør den 6 gange stærkere. Jeg får dem vedligeholdt hver 4. uge for at undgå udvoksningskant.

Jeg plejer mine negle på følgende måde:

  1. Ligesom resten af kroppen, så har dine negle også brug for fugt. Massér dine negle og neglebånd med en god negleolie inden du går i seng. Både den kunstige negl og naturneglen tilføres fugt. Det styrker dine negle og neglebånd, og er med til at forlænge levetiden for dine kunstige negle. Det er vigtigt, at du bruger en negleolie og ikke bare en almindelig køkkenolie. Molekylerne i almindelig olie er store, hvorimod molekylerne i negleolie er bittesmå. Bittesmå molekyler er nødvendige, for at de hurtigt kan trænge ind i dine negle.
  2. Brug handsker når du vasker op eller gør rent. Flere rengøringsmidler er stærke, og vil ligesom acetone, kunne ødelægge og opløse dine negle eller give lift fra din egen negleplade.
  3. Brug ikke dine negle som værktøj. Du må ikke bruge dem til at åbne dåser, nødder eller andet. Neglen bliver svagere, og kan knække.
  4. Klip og riv aldrig i din kunstige negl da det skader din egen negl, og gør den blød og beskadiget.
  5. Ønsker du at ligge en neglelak over dine kunstige negle i stedet for blot at have et naturligt look, så kan du sagtens bruge neglelak af alle typer, men husk at putte et klart lag neglelak på før den farvede, da du ellers kan misfarve gelen. Vær også opmærksom på, at når du ønsker at fjerne neglelakken igen, skal det være med neglelakfjerner uden acetone, da acetone kan opløse gelen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud af slumreland af Mikkel Mosen